Situație incredibilă la Timișoara! Pacienții morți de COVID-19 sunt aduși cu tractorul cu remorcă pe stadion, pentru a fi identificați de rude

Situație incredibilă la Timișoara! Cadavrele morților de covid sunt aduse cu tractorul cu remorcă pe stadion pentru a fi identificate de rude.

Numărul decedaților din cauza COVID-19 creşte vertiginos în România. Morgile spitalelor au devenit beâncăpătoare, astfel că managerii spitalelor apelează la alte soluții.

În orașul de pe Bega, cei care au murit de coronavirus  sunt aduși pe stadionul din oraș cu un tractor cu remorcă, pentru ca rudele să îi poată identifica.

Spitalul “Victor Babeş” a încheiat un contract în valoare de 81.000 lei pentru ca oamenii decedați de COVID-19 să fie duși într-o remorcă de TIR, post de morgă, pe stadionul CFR. ”E cea mai civilizată soluție”, a declarat managerul spitalului Victor Babeș Timișoara, Cristian Oancea, adăugând că morga spitalului e mică.

Astfel, din cauza numărului foarte mare de morţi, s-a improvizat o remorcă frigorifică de TIR, care a fost amplasată pe Stadionul CFR, chiar în fața gradenelor arenei. Acolo, rudele și aparținătorii oamenilor care au decedat de coronavirus vin să-și identifice apropiații răpuși de puternicul virus.

Astfel, din cauza numărului foarte mare de morţi, s-a improvizat o remorcă frigorifică de TIR, care a fost amplasată pe Stadionul CFR, chiar în fața gradenelor arenei. Acolo, rudele și aparținătorii oamenilor care au decedat de coronavirus vin să-și identifice apropiații răpuși de virusul din Wuhan.

În plus, costul este unul însemnat pentru spital. Victor Babeș plătește 81.000 de lei pentru transportarea și depozitarea a 150 de persoane decedate. Contractul a fost încheiat cu firma SC Casa Funerară Octavian și Adi SRL.

La acest contract se mai adaugă un alt contract, cu aceeași firmă, pentru aceleași servicii funerare în cazul altor 20 de cadavre ale unor oameni care au murit de coronavirus.

Firma este SC Casa Funerară Octavian și Adi SRL. Perioada contractului 9.11. – 31.12.2020. Suma este 390 RON per persoană decedată transport + depozitare corp 24 de ore container frigorific mortuar”, a declarat managerul Spitalului Victor Babeş din Timişoara, cristian Oancea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!