Situație complicată la Tărtășești! Din cele șapte persoane confirmate cu COVID-19, cinci sunt din Sri Lanka

Publicitate

Situație extrem de complicată la Tărtășești! De Ieri după-amiază numărul persoanelor confirmate cu coronavirus în comuna dâmbovițeană s-a mărit.

Totalul acestora a ajuns la 7, iar majoritatea dintre aceste persoane sunt străine, din Sri Lanka. Cinci dintre persoanele despistate cu COVID-19 sunt muncitori la o fabrică de cartoane de ouă de pe raza comunei. Unul dintre ei a fost internat pe 30 aprilie, iar ceilalți patru au fost transportați, ieri, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște.

Noile cazuri de coronavirus depistate la Tărtășești au fost anunțate de primarul comunei, Cristian Tudorache, pe pagina sa de Facebook.

“Revin cu informații și precizări asupra cazurilor de COVID-19 confirmate pe raza comunei noastre.

Din păcate revin cu vești nu tocmai bune! Numărul celor depistați pozitiv au crescut cu încă patru cazuri. Din fericire,dacă pot spune așa, toate aceste cazuri sunt depistate la cetățeni de naționalitate străină , angajați ai SC Dentaș România SRL.

Toate cele șapte persoane depistate sunt internate în spitale de specialitate, iar persoanele cu care au intrat în contact sunt toate în izolare.

Împreună cu toate organele competente din județul nostru: DSP, CJD, Prefectură, Politie,gestionăm cu toată seriozitatea această situatie de criză neplăcută pentru toți.

Cu calm, rațiune și multă grijă, vom trece cu bine peste asta. Vă promit!

Panica nu cred că ajută acum!”, a precizat edilul localității Tărtășești.

Toate persoanele descoperite cu COVID-19 în comuna dâmbovițeană (doi localnici și cinci străini) sunt internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!