Situația la Chindia Târgoviște s-a mai calmat după victoria de la Clinceni. Emil Săndoi: “Trebuia să ne resetăm după dușul rece din ultima perioadă”

Publicitate

Situația la Chindia Târgoviște s-a mai calmat față de ce era la începutul săptămânii. Chiar dacă lucrurile se îndreaptă încet spre normalitate, presiunea va rămâne în continuare în rândul formației dâmbovițene până când aceasta va scăpa definitiv de grijile nisipurilor mișcătoare ale clasamentului.

Succesul înregistrat cu Academica Clinceni (3-0) a propulsat Chindia, pe moment, în afara zonei locurilor de baraj. Totodată, lucrurile la nivelul băncii tehnice par a intra și ele pe un făgaș spre normalitate, atâta timp, cât în rândul echipei s-a observat o mică resetare după înfrângerile consecutive cu CS Mioveni și Dinamo București. După victoria cu Academica, de presiunea demiterii a scăpat și conducerea tehnică.

“Trebuia să ne resetăm după dușul rece din ultima perioadă. Și cred că a venit cât se poate de bine acest joc. Nu știu dacă jucătorii au făcut front comun ca eu să să nu fiu demis. Întrebați-i pe ei. Au apărut în media niște chestii de vestiar care nu trebuiau să apără, probabil că cineva a făcut o mică greșeală. Mă rog, asta este viața, trebuie să trecem chiar și peste momentele care nu ne convin.

Importante sunt cele trei puncte. Ați văzut, niciodată un meci nu e câștigat dinainte. Vreau să îi felicit pe jucători, au dat dovadă de dăruire, au fost preocupați să fie disciplinați. Am mai avut câteva momente grele, dar nu am știut să le gestionăm. Poate că am fi meritat să câștigăm la o diferență mai mare, dar ăsta e fotbalul, importantă e victoria. Și moralul lor a fost afectat în ultimele două partide, poate nemeritat am pierdut cele două victorii. Va fi important ca până la final să rămânem la fel de conectați. De fiecare dată încercăm și un sistem de rotație pentru a ține în priză toți jucătorii”, a precizat antrenorul Emil Săndoi , după succesul de la Clinceni.

După victoria cu Academica, Chindia a urcat, provizoriu, pe locul 12, cu 22 de puncte acumulate, cu trei mai mult decât CS Mioveni, prima echipă aflată pe loc de baraj.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!