Show total la încheierea Zilelor Județului Dâmbovița: muzică bună, spectacol laser și focuri de artificii senzaționale

Publicitate

Zilele Județului Dâmbovița – a doua ediție (2023) – s-au încheiat cu cea mai spectaculoasă seară din cele cinci.

Cum era și normal, organizatorii (Consiliul Județean Dâmbovița alături de Centrul Județean de Cultură, Complexul Național Muzeal Curtea Domnească, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi) au lăsat pentru final cele mai spectaculoase și ”explozive” surprize, după patru zile și seri la fel de interesante și apreciate.

Un număr impresionant de dâmbovițeni au ales să petreacă duminică seara la Curtea Domnească, unde au dansat și au cântat alături de îndrăgiții Smiley și Andra și s-au bucurat la momentul jocului de lasere și al focului de artificii.

„S-au bucurat așa cum doar dâmbovițenii știu să o facă și așa cum se petrece într-o mare familie și echipă. Au fost 5 zile speciale dedicate de Consiliul Județean Dâmbovița locuitorilor acestui județ, într-o excepțională serie de concerte și evenimente care au umplut Curtea Domnească.

Pentru ultima seară a Zilelor Județului Dâmbovița, Consiliul Județean i-a adus pe scena de lângă Turnul Chindiei pe Smiley și Andra. Seara s-a încheiat cu un extraordinar spectacol de laser și lumini, dar și un exploziv foc de artificii. Dâmbovițenii merită din plin astfel de momente și sunt încântat că am putut oferi tuturor clipe care sunt de neuitat. La mulți ani, Dâmbovița! La mulți ani tuturor dâmbovițenilor, oriunde s-ar afla!”, a fost mesajul președintelui CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Felicitări organizatorilor, artiștilor, participanților, spectatorilor, tuturor celor care au pus umărul la reușita unei a doua ediții, pentru tot efortul depus în „culise” și pe „scena” evenimentului care a animat județul timp de cinci zile!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!