Sfârșitul săptămânii se anunță de “foc” pentru selecționata U14 a Dâmboviței! Va debuta la Turneul Speranțelor. Vezi componența lotului de jucători

Sfârșitul săptămânii se anunță unul de “foc” pentru selecționata U14 a județului Dâmbovița! Pe 9 aprilie, aceasta va lua startul la ediția din acest an a Turneului Speranțelor, o competiție dedicată juniorilor născuți în 2004 și mai mici.

În prima fază a turneului aflat sub egida Federației Române de Fotbal, selecționata Dâmboviței va evolua în cadrul unui turneu, găzduit de județul Giurgiu. Alături de selecționatele județelor Dâmbovița și Giurgiu se va mai regăsi și selecționata Teleormanului.

La capătul turneului de la Giurgiu se va forma o selecționată comună , cu jucători din rândul celor trei echipe, după care aceasta va înfrunta o echipă formată din juniori din cadrul selecționatele din Prahova, Ialomița și Călărași. Disputa dintre cele două regiuni este programată în data de 5 mai.

Reprezentativa U14 Dâmboviței are în componență următorii jucatori: Ionuț Niculae (Chindia Târgoviște), Denis Pîrvu (Kinder Târgoviște) – portari,  Petruț Crăciun (Fortis Valea Lungă), Sebastian Băicoianu (Kinder Târgoviște), Alexandru Militaru (Chindia Târgoviște), Iustinian Oprea (Kinder Târgoviște), Cristian Stancu (Kinder Târgoviște), Alberto Stoica (CSM Flacăra Moreni) – fundași, Cristi Angheluță (CSM Flacăra Moreni), Cosmin Bogatu (Chindia Târgoviște), Luca Ion (Chindia Târgoviște), Horia Staicu (Kinder Târgoviște), Andrei Florea (Kinder Târgoviște), Alexandru Costache (Chindia Târgoviște) – mijlocași, David Gheboș (Fortis Valea Lungă), Alexandru Țînțar (Kinder Târgoviște) și Damian Băicoianu (Kinder Târgoviște) – atacanti.

Selecționata Dâmboviței este antrenată de Cosmin Toboșaru, iar alături de acesta la turneul de la Giurgiu vor mai merge Ionel Pitaru (supervizor) și Marius Rotaru (referent zonal al Federației Române de Fotbal).

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!