Sfârșit tragic pentru o adolescentă de 17 ani! A fost ucisă și abandonată într-un subsol de către iubitul cu 31 de ani mai mare!

Publicitate

O adolescentă de 17 ani, din Ploiești, a fost ucisă cu sânge rece de către iubitul ei în vârstă de 48 de ani, iar apoi trupul acesteia a fost abandonat într-un subsol, scrie Pov21.ro.

Se pare că cei doi aveau o relație de mai mult timp, însă tânăra și-a găsit un partener mult mai tânăr. Gelozia i-a luat mințile bărbatului de 48 de ani, ajungând să decurgă la fapte extreme. Acesta i-a solicitat fetei o întâlnire plătită, încheiată tragic pentru minoră, potrivit sursei citate.

Dispariția adolescentei a fost sesizată de mama acesteia care a anunțat poliția după ce nu mai reușea să ia legătura cu fiica ei. Autoritățile au făcut o anchetă în care a fost anchetat inclusiv bărbatul de 48 de ani. În cele din urmă acesta le-a arătat polițiștilor locul în care a ascuns cadavrul fetei.

Potrivit surselor din anchetă, criminalul adolescentei este căsătorit și are 3 copii. Acesta a fost acuzat de omor și reținut pentru 24 de ore, scrie Pov21.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!