Sezonul de primăvară al Ligii a 3-a priește de minune Pucioasei! “Bombonarii” au ajuns la a treia victorie consecutivă

Publicitate

Returul Ligii a 3-a îi priește de minune echipei dâmbovițene FC Pucioasa. Week-end-ul trecut, gruparea din Dealul “Patrana” a ajuns la a treia victorie consecutivă și la a patra în a doua parte a sezonului. Rezultatele bune înregistrate de “bombonari” în ultima perioadă se datorează în plină măsură cuplului de antrenori Nicu Croitoru (principal) și Vasile Bârdeș (secund). Amândoi au făcut din Pucioasa să fie în acest an o echipă imbatabilă în Seria C6.

Sâmbătă, după-amiază, “bombonarii” au făcut o nouă victimă în campionat și au învins pe Academica Clinceni II, cu scorul de 2-0, în urma reușitelor semnate de Marina (52-pen) și Petre (54). Până la succesul cu ilfovenii, Pucioasa mai obținuse toate punctele în retur, împotriva unor formații precum Sporting Roșiori (2-0), U Craiova II (2-1) și Flacăra Moreni (3-1).

În disputa cu Clinceni II, antrenorul Nicu Croitoru a aruncat în luptă un “11” alcătuit din Ghițescu – Marina, Blas, Simion, Diță – Dragnea, Stoica, Țilică, Iamandcahe – Lungeanu, Petre. Pe banca de rezerve au luat loc Andrei – Samoilă, Diculescu, Neacșu, Georgescu și Bădoiu.

După succesul cu Academica II, Pucioasa a urcat pe locul 5 în serie, cu 24 de puncte acumulate. Etapa viitoare, în deplasare, “bombonarii” vor înfrunta pe Petrolul Potcoava, ocupanta locului 8.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!