Sezon la înălțime pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște! Dâmbovițencele vor și titlul național după ce au câștigat Cupa României și au terminat pe primul loc sezonul regular al Diviziei A1

Publicitate

Sezon la înălțime pentru echipa de volei feminin CSM Târgoviște! Sub comanda tehnicianului sârb Branko Gajic, vicecampioana României este de departe surpriza stagiunii 2023-2024 pe plan intern.

În ultima săptămână din februarie, CSM a devenit noua câștigătoare a Cupei României, după ce a învins în finală pe Rapid București, cu scorul de 3-2. În schimb, week-end-ul trecut, formația dâmbovițeană a încheiat pe primul loc sezonul regular al Diviziei A1, cu 49 de puncte, dar și cu cele mai multe victorii obținute: 18.

Într-o luptă de totul sau nimic, CSM Târgoviște a luat fața celor de la Rapid București și CSM Volei Alba Blaj (ambele cu câte 16 victorii și tot 49 de puncte), ocupantele locurilor 2 și 3, dar și două formații cu bugete peste al grupării dâmbovițene. La startul campionatului, CSM Târgoviște era cotată cu al cincilea buget dintre competitoare.

După ce și-a câștigat respectul adversarul în sezonul regular, CSM Târgoviște va porni în play-off de pe prima poziție a clasamentului. În noua fază a campionatului, unde se țintește cucerirea titlului național, vicecampioana țării va înfrunta pe Corona Brașov, ocupanta locului 8. În actuala stagiune, atât în campionat, cât și în Cupă, cele două formații s-au întâlnit de patru ori. Chiar dacă gruparea din Brașov a pus de fiecare dată probleme târgoviștencelor, scorul general al întâlnirilor directe dintre echipe este de 3-1 în favoarea CSM-ului.

În play-off, primul duel dintre CSM și Corona se va consuma la Târgoviște pe 23 martie, de la ora 17.00. Următoarea confruntare dintre cele două echipe va avea loc pe 27 martie, iar dacă va mai fi cazul pentru al treilea meci, acesta se va disputa pe 30 martie.

„Prin această performanță remarcabilă, jucătoarele și staff-ul tehnic sunt determinați să profite la maximum de acest avantaj și să își consolideze poziția în cursa către titlul de Campioană Națională. Cu un spirit de echipă puternic și o pregătire intensă, echipa se află într-o formă excelentă și este pregătită să facă față oricărei provocări.

Cu sprijinul fanilor din tribune și cu determinarea de neclintit a voleibalistelor noastre, ne pregătim pentru o serie de meciuri incitante în play-off, fiind hotărâți să aducem acasă trofeul mult dorit, însă indiferent de rezultatul final suntem mândri de întreaga noastră echipă și de tot ceea ce au realizat până acum!”, au transmis oficialii clubului târgoviștean cu puține zile înainte de primul duel cu Corona Brașov din play-off.

Tabloul meciurilor din play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin

CSM Târgoviște – Corona Brașov

Rapid București – CSM București

CSM Volei Alba Blaj – Dinamo București

CSM Lugoj  – CSO Voluntari.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!