Sezon la înălțime pentru una dintre speranțele handbalului dâmbovițean! Se află pe primul loc cu Sepsi Sic Sfântu Gheorghe

Publicitate

Izabela Gânju, una dintre speranțele handbalului dâmbovițean, are parte de un sezon foarte bun cu echipa U17 a Clubului ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe.

Formația din Covasna se află pe primul loc în seria E  a Campionatului Național destinat junioarelor 2, la finalul turului de campionat, cu 19 puncte acumulate. Această competiție a fost reluată luna trecută, după o pauză îndelungată, cauzată de pandemia de coronavirus.

Formația la care este legitimat interul Izabela Gânju este liderul grupei E, câștigând toate meciurile din cadrul primului turneu disputat în acest an. Rând pe rând, echipa antrenată de Carmen Cartaș le-a învins pe Corona Brașov (25-24), CSȘ Sighișoara (59-16), CSȘ Făgăraș (42-24), CSȘ Odorheiu Secuiesc (34-19) și CSM Miercurea Ciuc (36-24).

Sepsi Sic Sfântu Gheorghe vizează și în retur să obțină cât mai multe succese pentru a reuși calificarea la Turneul Valoarea (play-off). Returul se va juca în perioada 10-14 martie.

Până să joace Sepsi Sfântu Gheorghe, Izabela Gânju a evoluat la echipele de juniori de la CSȘ Târgoviște și Sporting Ghimbav, unde cu a doua formație a câștigat medalia de bronz la Naționalele destinate junioarelor III. De asemenea, tânăra handbalistă dâmbovițeană a fost și componentă a Centrului Național de Excelență, care s-a mutat de la Brașov la Sfântu Gheorghe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!