Serviciul de Pașapoarte din Dâmbovița și-a schimbat din nou programul! Când sunt deschise ghișeele

Publicitate

Instituția Prefectului județului Dâmbovița a anunțat că programul de lucru al Serviciului Public Comunitar Pașapoarte a suferit noi modificări, începând de luni, 20 iunie 2022. Astfel, în zilele de luni și marți, ghișeele sunt deschise în intervalul orar 08.30 -16.30, iar în zilele de miercuri, joi și vineri, între orele 08.30 -18.30.

”Prefectul Claudia Gilia a dispus schimbarea programului de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Dâmbovița, începând de astăzi, 20.06.2022, astfel: în zilele de luni și marți în intervalul orar 08.30-16.30, iar miercuri, joi și vineri în intervalul orar 08.30-18.30.

În perioada următoare vor fi luate măsuri, astfel încât o stație de preluare a cererilor de pașapoarte să fie operațională pentru acei cetățeni care nu au reușit să efectueze o programare prin platforma epasapoarte.ro. Într-o astfel de situație EXCEPȚIONALĂ, vor fi utilizate bonurile de ordine.

Programul de lucru al S.P.C.P. Dâmbovița va suporta modificări în raport de creșterea numărului de solicitări”, se arată într-un comunicat emis de Instituția Prefectului Județului Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!