Serie de accidente pe drumurile din Dâmbovița, în ultimele 48 de ore. Pompierii militari au fost solicitați la maximum

Publicitate

Serie de accidente pe drumurile dâmbovițene în ultimele 48 de ore. Joi după-amiază, în jurul orei 14.30, o coliziune puternică s-a produs pe DN 72 A, pe raza localității Voinești. Potrivit pompierilor militari, în accident au fost implicate două autoturisme. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, în schimb, pompierii au identificat o persoană care prezenta un atac de panică.

Aceștia au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului. În zona accidentului, a fost afectat un stâlp de lemn al rețelei de telecomunicații. Asigurarea de zonă a fost asigurată de pompierii Gărzii Voinești, care au intervenit cu autospecială de stingere cu apă și spumă.

Două persoane rănite într-un accident la Pucioasa

Vineri de dimineață, un accident a avut loc în orașul Pucioasa. În urma unei coliziuni, după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului, au rezultat două persoane rănite ușor. Cele două victime au fost asistate de echipajele medicale SMURD și SAJ sosite la locul evenimentului. Pentru asigurarea zonei au intervenit pompierii Detașamentului Pucioasa, cu o autospecială cu modul de descarcerare, dar și pompierii Gărzii Fieni, cu un echipaj SMURD.

Coliziune puternică la Târgoviște

De asemenea, vineri după-amiază, un accident rutier s-a produs pe Calea Ialomiței, din municipiul Târgoviște. În coliziune au fost implicate două mașini, dar nu au existat victime. La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului Târgoviște care au asigurat asigurarea zonei. Aceștia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Persoană accidentată la Ulmi

În schimb, vineri seara, o coliziune a avut loc în satul Dumbrava, comuna Ulmi. În urma accidentului, o persoană a fost accidentată. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

Două persoane rănite la Răcari

Sâmbătă de dimineață, un accident rutier s-a produs pe raza orașului Răcari. Potrivit pompierilor există două victime. Pentru asigurarea zonei au intervenit pompierii Gărzii Răcari, cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. Tot acolo s-a deplasat și un echipaj SAJ.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!