Senatorul Adrian Țuțuianu, extrem de acid la adresa celor care au câștigat puterea în Dâmbovița. “Voi fi necruțător. Lupta mea ca lider continuă”

Publicitate

Pro România Dâmbovița se pregăște ușor-ușor pentru alegerile parlamentare din iarnă. După ce a obținut un scor bun la alegerile locale, din urmă cu o săptămână, partidul coordonat de senatorul Adrian Țuțuianu  devenit tot mai încrezător în perspectiva scrutinului de pe 6 decembrie.

Mai mult de atât, după ce a pierdut bătălia pentru șefia Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a pus deja gând rău celor care au câștigat județul, la ultimele alegeri. Liderul Pro România le-a transmis că va fi cu ochii pe ei neîncetat, iar la orice mișcare greșită pe care o vor face îi va taxa.

“Pro România a avut de trecut primul examen major de la înființare. Un examen dur, care ne-a călit și ne-a făcut mai puternici. Avem, în momentul de față, o bază de la care să plecăm.

Suntem singurul partid care a reușit să pătrundă în Consiliul Județean și să “spargă” monopolul celor 2 mari – PSD și PNL.

Rezultatele sunt departe de obiectivele noastre. Sunt explicabile și prin cauze subiective și prin cauze obiective, care fac obiectul analizei noastre în aceste zile.Ș

Lupta noastră continuă. Și cea mai bună reacție am avut-o din partea colegilor mei, care mi-au dovedit că s-au maturizat brusc, ca să spun așa, și sunt mai determinați ca niciodată. Foarte mulți mi-au spus că au intrat în lupta asta cu stângăcia începătorului, dar experiența de acum i-a călit foarte bine. Lupta noastră continuă și următoarea bătălie e aproape: alegerile parlamentare.

Sunt absolut convins că vom scoate un scor mai bun decât acum. Se vor schimba lucruri și la nivel național, chestiuni de strategie, reglarea mecanismelor care n-au funcționat acum. Vom scoate un scor mai bun.

Și lupta mea ca lider continuă, pe 2 planuri:
• consolidarea partidului pentru anul 2024
• urmărirea cu mare atenție a guvernării la nivel național și local.

În acest sens, vreau să-i anunț pe cei care au câștigat puterea județului că voi fi necruțător. Mulți își vor închipui că atitudinea mea din această campanie (când am preferat să merg foarte, foarte mult pe teren, să discut cu oamenii și mai puțin să-i atac pe contracandidați) e o slăbiciune. Vor avea surprize în perioada următoare, pentru că o să urmăresc orice mișcare o vor face la nivel județean și-o să-i atac fără menajamente. N-o să tolerez în niciun fel amatorismul doar pentru faptul că au câștigat alegerile. Le-au câștigat, acum să demonstreze că sunt și deștepți.

P.S: am observat și atitudinile post-alegeri ale unora dintre liderii PSD Dâmbovița, îmbătați de succes. Le spun că acest succes are la bază și munca mea uriașă din perioada 2012 – 2018 și că ei ar fi fost „nimeni” dacă Organizația nu era foarte bine pusă la punct. Apoi, atitudinea unora, ironiile ieftine, jignirile, comentariile la adresa mea mi-au confirmat că n-am greșit nicio secundă când am decis să nu mă întorc acolo. În definitiv, aceste alegeri au parafat ruptura dintre mine și ei. Rămân fidel electoratului de Stânga, pe care nu l-am trădat niciodată prin faptele mele”, a transmis Adrian Țuțuianu, pe Facebook.

La alegerile locale, Pro România a obținut locul 3 pe țară, după Ialomița și Ilfov, cu scorul politic de 9 6%. Așa cum se cunoaște, în lupta pe șefia CJ Dâmbovița, Țuțuianu a terminat pe locul 3, după Corneliu Ștefan (PSD) și Sorin Ion (PSD), după ce a primit votul a 26 944 de dâmboviteni.

De asemenea, la alegerile locale, Pro România a scos doi primari, în localitățile Vârfuri si Șelaru, 4 consilieri județeni, 4 consilieri municipali, 4 consilieri orășenești și 108 consilieri comunali.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!