Semnal de alarmă tras de medici: “Nu vă mai tratați, singuri, acasă! Combinația posibil MORTALĂ o iau acum mii de oameni în România”

Publicitate

În contextul creșterii numărului de cazuri de Covid-19, din ce în ce mai multe persoane, care fac forme ușoare, se tratează singure acasă, după o schemă de tratament care nu a fost prescrisă de medic. Din păcate, multe din aceste cazuri de agravează și ajung la complicații medicale extreme.

Din această cauză, medicul Mihai Craiu, a tras un semnal de alarmă, spunând că tratarea la domiciliu poate fi o atitudine care conduce chiar și la deces:

Referitor la schema de tratament, medicii explică de ce este atât de dăunătoarea combinația pe care o iau, într-un mod greșit, atât de multe persoane:

“1. Azitromicina poate avea interacțiuni severe cu alte medicamente, crescând toxicitatea cardiacă foarte mult. Prima pe listă e hidroxiclorochina.

2. Se știe că asocierea de Azitromicină cu unele antihistaminice poate crește riscul de aritmie cardiacă prin prelungirea intervalului QTc pe EKG. Poate să apară aritmie și la omul aparent sănatos. Se cheamă torsada vârfurilor această aritmie specială.

3. Ventolinul/salbutamolul poate avea toxicitate cardiacă și produce agitație și tahicardie, chiar și la persoane perfect sănătoase.

Nu vă mai automedicați căci există riscuri mortale”, transmite Mihai Craiu, potrivit Observatornews.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!