Semnal de alarmă tras de deputatul USR PLUS, Daniel Blaga! Seară de seară tinerii nu țin cont de limita vitezei și-și turează motoarele pe străzile din orașe!

Publicitate
Deputatul USR PLUS, Daniel Blaga, a tras un semnal de alarmă pe pagina sa de Facebook referitor inconștiența tinerilor care se plimbă pe străzi cu motoarele turate la maximum. Teribilismul, în astfel de situații, poate avea consecințe tragice, și nu doar pentru cei care conduc autoturismele, ci și pentru persoane nevinovate, care într-o circumstanță nefericită se pot afla pe stradă.
Daniel Blaga recunoaște că situaţia nu îi era necunoscută pentru că auzea deseori, în zona centurii municipiului Târgovişte, dar chiar şi în centrul localităţii, după lăsarea serii, zgomotul făcut de motoarele forțate la maxim.
Mă întreb ce fac responsabilii? Unde sunt echipajele Poliţiei Locale Târgovişte?
Acesta face apel la Primăria Târgovişte, care, spune el, poate da o mână de ajutor în identificarea celor care accelerează nebuneşte pe drumurile din oraş. De asemenea, acest lucru se poate face foarte ușor, având în vedere că în oraș există camere de supraveghere.
Daniel Blaga a mărturisit în postarea făcută că are convingerea că autorităţile se vor preocupa mai mult de tinerii care nu țin cont de limita viteze la volan sau pe două roţi și că aceștia vor fi traşi la răspundere, astfel încât oamenii să se simtă oricând în siguranță pe străzi.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!