“Șeici” în Emirate! Puştii de la Kinder Târgovişte au câştigat turneul “Sheikh Zayed Bin Hazza Football Cup”

Publicitate

Ionuț Parghel
Juniorii de la Kinder Târgoviște au cucerit Golful! Grupa de puști născuți în 2005 a fost de neoprit la cea de-a 9-a ediție a turneului „Sheikh Zayed Bin Hazza Football Cup”. Micuții fotbaliști antrenați de Valentin Marian au devenit câștigătorii turneului după ce au bifat victorii pe linie pe durata acestuia.

Târgoviștenii au intrat în posesia trofeului pus în joc în urma unei victorii spectaculoase obținute în finala competiției, în fața gazdelor de la Abu Dhabi Contry Club Academy, cu scorul de 2-1. Reușitele Kinderului au fost semnate de Ivăr și portarul Nițoi, cel din urmă în urma unei degajări. Mai mult de atât, un alt component de la Kinder, Ianis Oprișan, a devenit golgheterul întrecerii, iar goal-keeperul Nițoi a apărat și un penalty în finală. Așadar, la cea de-a 9-a ediție a întrecerii Kinder Târgoviște s-a prezentat la înlțime, iar la final a devenit regină! Lotul deplasat de Eduard Prisăcaru și Valentin Marian în Emirate a cuprins următorii jucători: David Cucurezean, Gabriel Dumitru, Andrei Nițoi, Andrei Ivăr, Mario Avram, Andrei Farhat, Radu Modrogan, Florin Toma, Rdau Guță și Ianis Oprișan.

“Dorim să mulțumim târgoviștenilor care ne-au susținut de la fața locului, pentru căldura cu care ne-au primit, pentru cadouri și pentru grija pe care ne-au purtat-o în fiecare zi. Sperăm că v-am răsplătit prin evoluțiile noastre și v-am făcut mândri că o echipă din Târgoviște-România a arătat ce înseamnă școala românească de fotbal”  

Eduard Prisăcaru – manager Kinder Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!