Şeful AJF Dâmboviţa a vorbit despre incidentele de la Răcari. „Dacă nu se arunca peste Zidăroiu se putea întâmpla și mai rău”

Publicitate

Emil Tudor, preşedintele AJF Dâmboviţa, nu a trecut cu vederea incidentele care au avut loc pe stadionul din Răcari, când Marius Zidăroiu (Unirea Bucșani) s-a aflat la un pas de moarte, după ce-a fost lovit cu bestialitate de trei jucători ai formației din sudul județului.

“Ce s-a întâmplat acolo a fost ieșit din comun. Nu se poate așa ceva. Eu am anunțat de la bun început conducătorii Unirii Răcari să aibă grijă cu familia Micu. Fiul lui Daniel Micu ar trebui să iasă definitiv din fotbal dacă nu se poate tempera pe terenul de fotbal. Comisia de Competiții și Disciplină și-a făcut din plin datoria în acest caz. Aceasta a aplicat regulamentul la sânge cu privire la jucătorii care l-au lovit pe Zidăroiu. De asemenea, delegatul Daniel Micu a fost cel care l-a salvat pe Zidăroiu din acel meleu care s-a creat. Dacă el nu se arunca peste Zidăroiu se putea întâmpla și mai rău”, a încheiat șeful fotbalului dâmbovițean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!