Sediu inaugurat la Târgoviște pentru ADI „Management Integrat al Deșeurilor în județul Dâmbovița”, ADI „Apă Dâmbovița” și ADI „Civitas”

Publicitate

Dâmbovița are de astăzi, 26 august 2021, sediu pentru Asociațiile de Dezvoltare Intercomunitară!

Este vorba despre ADI „Management Integrat al Deșeurilor în județul Dâmbovița”, ADI „Apă Dâmbovița” și ADI „Civitas”, asociații care aveau nevoie de un spațiu funcțional, având în vedere proiectele importante la care acestea lucrează în momentul de față.

”Am inaugurat, astăzi, sediul Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din județul Dâmbovița. Era necesar ca dâmbovițenii, beneficiari ai serviciilor acestor asociații, să poată fi primiți într-un spațiu aerisit, modernizat și care să răspundă așteptărilor tuturor.

«Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița», în care ADI Apă Dâmbovița este implicat activ, a ajuns la o valoare de peste 400 de milioane de euro. De asemenea, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Management Integrat al Deșeurilor este responsabilă cu implementarea sistemului de colectare selectivă a deșeurilor din județul nostru, proiect de peste 70.000.000 de euro.

Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în proiect și cred că de astăzi intrăm într-o normalitate cu ceea ce înseamnă activitatea celor 3 asociații de dezvoltare intercomunitară”, a declarat cu acest prilej președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Noul sediu al celor trei asociații se află pe Bulevardul Carol I (fost Castanilor), unde a funcționat în trecut Serviciul Județean de Apă și Canalizare. Clădirea a fost modernizată în timp record, pentru a primi în condiții optime salariații celor trei asociații.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!