Ședință la Consiliul Județean Dâmbovița pe tema drumului expres Găești – Ploiești

Publicitate

Astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, a avut loc o întâlnire între reprezentanții COmpaniei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu proiectanții viitorului drum expres din zonă, dar și cu primarii localităților din Găești, Morteni, Petrești, Gura Foii, Dragodana, Raciu, Lucieni, Ulmi, Văcărești, Comișani, Gura Ocniței, Bucșani, I.L. Caragiale, Dărmănești și Vlădeni.

”Drumul Expres Găești-Ploiești este un proiect foarte important pentru județul nostru!  Pentru a elimina orice problemă care ar putea apărea pe parcursul realizării acestuia, astăzi, am organizat o întâlnire la sediul Consiliului Județean. A fost identificat un traseu optim al acestui drum, iar principala condiție pe care am pus-o atât reprezentanților CNAIR, cât și proiectanților, a fost să nu afectăm în niciun fel proprietățile private și investițiile înființate de-a lungul timpului pe viitorul traseu al Drumului Expres Găești-Ploiești. Sunt convins că, într-o foarte mare măsură, s-au stabilit pașii care trebuie urmați, iar ca președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, voi susține acest proiect, mai ales că răspunde nevoilor județului și ale localităților pe care le va parcurge”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Drumul Expres Găești – Ploiești ar urma să se realizeze pe fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Obiectivul principal pentru realizarea arterei este îmbunătățirea rețelei de transport dintre Găești și Ploiești, în special a rutelor economice dintre cele două orașe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!