Secretar de stat în Ministerul Economiei, implicat într-un accident rutier, în județul Argeș

Publicitate

Accidentele se țin scai de către membrii Guvernului Orban. După ce în urmă cu două săptămâni Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a fost implicat într-un accident rutier, după ce mers kilometri întregi pe contrasens cu mașina oficială, de data aceasta cel implicat este secretarul de stat în Ministerul Economiei și liderul PMP Argeș, Cătălin Bulf.

Acesta s-ar fi angajat într-o depășire pe raza localității Stâlpeni, din județul Argeș, pe DN 73, și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție și care ar fi virat la stânga fără să se asigure.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălina Epure, a precizat pentru Digi 24 că accidentul s-ar fi produs în timpul unei depășiri neregulamentare, iar secretarul de stat ar fi suferit câteva zgârieturi.

În schimb, nu la fel de norocoși au fost cei trei oameni din al doilea autoturism, care au necesitat spitalizare.

“Un bărbat de 64 de ani s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară și ar fi intrat într-o coliziune cu un autoturism condus în aceiași direcție de mers de un bărbat de 42 de ani care ar fi virat la stânga fără să se asigure. În urma impactului, trei persoane au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

“La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD de prim-ajutor medical, o autospecială de stingere cu apă și spumă. În sprijin a venit și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. În urma accidentului au rezultat trei victime, toate aflate în mașina marca Logan, care prezintă traumatisme cranio-faciale și cerebrale și diverse zgârieturi. Totodată, una dintre victime ar avea un corp străin în ochi. Acestea au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital”, au transmis și reprezentanții ISU Argeș.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!