Seară perfectă pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște! Victorie cu Rapid București după o revenire senzațională

Publicitate

Victorie de senzație obținută, miercuri seara, de CSM Târgoviște, în Divizia A1 la volei feminin! Formația dâmbovițeană s-a comportat excepțional în etapa a 14-a a campionatului și a învins, în deplasare, pe Rapid București, cu scorul de 3-2 (20-25, 20-25, 25-19, 25-21, 16-14), după o revenire incredibilă de la 2-0 pentru gazde.

Succesul cu „feroviarele” a fost unul dintre cele mai frumoase din acest sezon. Mai mult de atât, după victoria din această seară, CSM Târgoviște a devenit noul lider al campionatului, după ce vicecampioana României a depășit Rapid la numărul de victorii: 12 față de numai 11 ale bucureștencelor.

Victoria cu Rapid a fost a treia din acest an, după cele cu CSM Lugoj  (3-2) și Știința Bacău (3-0). Marcatoarele Târgoviștei cu „feroviarele” au fost M. Krasteva 33 p, A. Pîrv 18, J. Urias Castro 14, D. Boris 12, C. Mayer 7 și P. Barakova 3.

Beneficiind de un moral de fier, după victoriile cu Rapid și Lugoj, CSM Târgoviște va înfrunta sâmbătă, 27 ianuarie, pe teren propriu, pe CSM Volei Alba Blaj, campioana României, în runda cu numărul 15 a campionatului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!