Se vor construi stații de încărcare pentru mașinile electrice în peste 20 de localități din Dâmbovița!

Publicitate

Dâmbovița este primul județ din țară unde se semnează contractele de finanțare pentru amenajarea de stații de încărcare auto și piste de biciclete!

Astăzi, alături de președintele Administrației pentru Mediu (AFM), Laurențiu Neculăescu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat la semnarea a 31 de contracte cu o valoare de peste 46.000.000 de lei.

La capitolul stații de încărcare auto, cu sprijinul AFM, se vor amenaja 369 de stații – în valoare de 22.000.000 de lei – în localitățile: Sălcioara, Bezdead, Runcu, Ocnița, Nucet, Conțești, Aninoasa, Hulubești, Bucșani, Gura Foii, Cojasca, Răzvad, Ludești, Tătărani, Fieni, Cornățelu, Butimanu, Tărtășești, Petrești, Vișina, Cobia, Perșinari, Potlogi și Șelaru.

În comunele Hulubești, Morteni, Mănești, Valea Mare, Brezoaiele și Poiana, se vor realiza 24,5 km de piste de biciclete, proiectele acestor administrații ridicându-se la peste 24.500.000 de lei.

„Mă bucur că primarii dâmbovițeni înțeleg importanța infrastructurii dedicate vehiculelor electrice, prin amenajarea stațiilor de încărcare auto, dar și a facilităților pentru bicicliști, prin construirea de piste de biciclete. Îi felicit pe toți și sunt convins că, în perioada următoare, și alte comunități dâmbovițene vor beneficia de finanțarea Administrației Fondului pentru Mediu pentru proiecte de acest tip”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!