Se sună adunarea pe „Eugen Popescu”! Chindia Târgoviște se reunește luni în vederea noului sezon

Publicitate

Luni, 26 iunie, la ora 17.00, pe stadionul „Eugen Popescu” va avea loc reunirea Chindiei Târgoviște, în vederea pregătirii noul sezon al Ligii a 2-a. La primul antrenament din această vară sunt așteptați un număr de 12 seniori și mai mulți juniori de la centrul de copii și juniori.

„Da, au plecat mai mulți jucători, dar suntem în discuții să aducem alții. Pe lângă cei doi din vechiul lot, Șerban și Ioniță, mai suntem în tratative pentru alți 5-6. Plus că i-am adus deja pe Plămadă, Prejmerean și Romeo.

Luni, la reunire, vom avea 12 seniori, iar lotul va fi completat cu juniorii din propria pepinieră. Asta în prima parte, pentru că vom mai aduce și alți jucători”, a precizat Andrei Cordoș, noul președinte al Chindiei, pentru gsp.ro.

Totodată, începând din această vară, noul antrenor al Chindiei a devenit Dragoș Militaru, cel care a antrenat-o sezonul trecut pe Unirea Dej, una dintre echipele revelație ale eșalonului secund.

Obiectivul formației târgoviștene în noul sezon va fi promovarea în Superligă.  Roș-albaștrii vor susține primul antrenament pe arena „Eugen Popescu”, care av fi deschis publicului și tuturor fanilor echipei.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!