Se redeschide Oborul săptămânal Găești

??????????????
Publicitate

Veste bună pentru găeșteni, dar și pentru locuitorii din vestul județului! După o pauză forțată de câteva luni, Oborul săptămânal Găești se redeschide începând de sâmbătă, 12 septembrie.

Primăria localității nu a impus restricții legate de numărul de comercianți sau cumpărători care vor avea acces în obor, însă le solicită tuturor participanților să respecte regulile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

În schimb, Primăria orașului Găești a interzis comercializarea tuturor animalelor și păsărilor vii ținându-se seama de evoluția Pestei Porcine Africane și Influenței Aviare.

„Dragi găeșteni, sâmbătă, 12.09.2020, redeschidem Oborul săptămânal!

Având în vedere evoluția Pestei Porcine Africane și a Influenței Aviare pe teritoriul României, se interzice comercializarea tuturor animalelor și păsărilor vii.

Agenții comerciali, cât și persoanele care participă la oborul săptămânal vor purta mască de protecție și vor respecta măsurile de prevenire și răspândire a virusului SARS-CoV2 pentru acțiunile comerciale ce se desfășoară în această incintă.

La intrare o să găsiți dezinfectant pe care vă rog să îl folosiți! Am convingerea că veți respecta regulamentul impus de autoritățile centrale”, a transmis într-o informare primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!