Se redeschide bazinul de înot din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște. Publicul are acces începând de luni, 7 iunie

Publicitate

Așteptarea a luat sfârșit! După o pauză îndelungată în care bazinul olimpic din Cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște nu a fost deschis pentru public, având în vedere măsurile impuse în timpul stării de alertă în contextul pandemiei COVID-19, începând de luni, 7 iunie, acesta își reîncepe activitatea.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Complexului Turistic de Natație care au transmis că redeschiderea bazinului de înot se va face cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară impuse în această perioadă.

“Din nou împreună! După o lungă așteptare, bazinul olimpic se redeschide publicului, începând de luni, 7 iunie. Accesul este permis exclusiv în baza unei programări telefonice prealabile (0757093152), în limita numărului maxim de locuri admise prin prevederile legale și cu respectarea regulilor de distanțare.

Conform normelor în vigoare, completarea declarației pe propria răspundere și măsurarea temperaturi corporale sunt obligatorii”, au transmis reprezentanții Complexului Turistic de Natație. Tot de luni se va redeschide și sauna din cadrul complexului.

Așa cum se știe, începând de la 1 iunie a fost deschis și ștrandul din cadrul Complexului Turistic de Natație. Conform normelor în vigoare va fi permis accesul simultan unui număr maxim de 1978 de clienți. Pentru triajul epidemiologic și completarea chestionarului specific, în cadrul complexului este un amenajat un pavilion special, în apropierea ștrandului. Accesul se va face direct, în limita locurilor anunțate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!