Se pregătește un nou protest de amploare la Școala „Coresi” din Târgoviște! Sute de părinți și-au anunțat prezența

Publicitate

Cazul copilului problemă de la Școala Gimnazială „Coresi” din Târgoviște se acutizează de la o zi la alta! Reacțiile rare și fără un ecou puternic venit din partea instituțiilor statului în această speță extrem de delicată îi împing pe părinții elevilor din această școală să fie tot mai acizi în acest sens.

Revoltați, dar în același timp extrem de îngrijorați, părinții elevilor de la Școala „Coresi” pregătesc un protest de amploare la începutul lunii martie pentru a se face și mai auziți. Aceștia își doresc ca împotriva elevului acuzat de agresivitate să se ia măsuri drastice!

Astfel, Organizația pentru Prioritizarea Educație Naționale – OPEN a anunțat că va organiza un protest major al părinților în fața Școlii „Coresi” în data de 1 martie 2023, începând cu ora 08.00.

„Vă invităm la protest, în spirit de solidaritate pentru soluționarea situației de la Școala Gimnazială „Coresi” și o să revenim cu încă o postare privind aprobarea acestuia!

Scopul și rezultatul final așteptat al protestului este de a determina instituțiile publice competente să acționeze: Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița și Prefectură Dâmbovița”, au transmis reprezentanții Organizației pentru Prioritizarea Educației Naționale -OPEN.

Prin realizarea unui nou protest de amploare se dorește siguranță în școli, afară, afară bulling-ul din școală, siguranță, nu ignoranță și ducem copiii la școală să-nvețe, nu să moară!

Și în ultimele zile au avut loc mici proteste la renumita școală din Târgoviște în cadrul cărora părinții elevilor și-au arătat nemulțumirile față de elevul agresiv de clasa a III-a care a creat numeroase probleme în instituția de învățământ, atât elevilor, cât și cadrelor didactice.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!