Se lucrează în ritm de melc! CJD reziliază contractele cu firmele care ar fi trebuit să construiască drumul dintre Gara Târgovişte de Şoseaua de Centură

Publicitate

O vizită a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pe șantierul drumului județean 720E, care va lega zona Gării Târgoviște Sud cu Centura municipiului Târgoviște, a scos la iveală, pentru a doua oară în scurt timp, că ritmul de lucru este de melc, ca să nu spunem ”de rac”.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de vicepreședintele  Alin Manole și directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, au constatat la fața locului că ritmul scăzut al lucrărilor se datorează unei mobilizări insuficiente atât din punct de vedere al personalului alocat, cât și al echipamentelor utilizate.

În aceste condiții, Alexandru Oprea a dispus reanalizarea stadiilor fizice și valorice ale investiției cu administratorii societăților comerciale cu care s-au încheiat contractele de lucrări. În baza acestei analize, urmează a fi făcute toate demersurile legale pentru rezilierea contractelor, întrucât, până în prezent, aceste societăți nu au răspuns la solicitările repetate ale Consiliului Județean Dâmbovița – de respectare a termenilor contractuali.

În urmă cu o lună, pe 17 aprilie, conducerea Consiliului Județean a constatat că executantul nu avea în derulare nicio activitate pe șantierul drumului județean, extrem de important în derularea viitorului proiect din zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște, care cuprinde inclusiv realizarea mall-ului. La acel moment, Alexandru Oprea și colegii din administrație găsiseră pe teren două utilaje și cinci muncitori…

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!