Se lucrează intens la stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Cele mai recente fotografii de pe șantier. Galerie FOTO

Publicitate

Stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște se află în plin proces de renovare. Lucrările la arena de lângă Casa Armatei sunt în toi, iar aceasta începe să prindă tot mai mult contur.

Potrivit reprezentanților autorităților locale, în această perioadă, pe șantierul de la stadion se efectuează lucrări pe mai multe paliere. Se lucrează intens la fundațiile tribunei noi, la tribuna veche, la utilități și la forajele aferente stâlpilor de nocturnă. În urmă cu puține zile au fost întinse și rulourile de gazon, pentru ca iarba să apuce să prindă rădăcini. Întreaga substructură a suprafeței de joc va fi realizată după ultimele standarde, cu instalație de încălzire, sistem de drenaj și de evacuare a apei pluviale.

„Alegerile s-au încheiat, continuăm munca! Stadionul “Eugen Popescu”. Astăzi, s-a lucrat la fundațiile tribunei noi, la tribuna veche, la utilități, dar și la forajele aferente stâlpilor de nocturnă”, a transmis, marți, pe Facebook, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

După modernizare, stadionul “Eugen Popescu” va avea o capacitate de 8 257 de locuri. Tribuna 1 va fi acoperită  complet, iar parcarea se va construi pe vechiul teren de antrenament și va avea 250 de locuri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!