Se lucrează de zor la tribuna veche a stadionului “Eugen Popescu”. Primarul Târgoviștei: “Facem toate eforturile ca arena să fie terminată în acest an”

Publicitate

Administrația municipiului Târgoviște face tot posibilul pentru a-și ține promisiunea: terminarea stadionului “Eugen Popescu” până la finele anului. Chiar dacă dificultățile financiare oferă mari bătăi de cap cu privire la la acest obiectiv, lucrările la arena din apropierea Casei Armatei continuă.

Ca si stadiu fizic, au fost finalizate gradenele la tribuna veche, cu excepția segmentului de deasupra intrărilor, precum și a zonei de lângă Poarta Vânătorilor, unde a fost nevoie de reconstruirea totală a gradenelor, zona deja finalizată reprezentând aproximativ 75% din total.

Se lucrează la tribuna veche pe toate fronturile, atât la încăperile de sub tribună, cât și la exterior, la ultimul segment al gradenelor.

Noua nocturnă este finalizată, suprafața de joc este finalizată, inclusiv instalația pentru dezghețarea gazonului, tribuna veche este reabilitată în proporție de aproximativ 75%, iar structura metalică a tribune noi este montată în proporție de aproximativ 80%.

“În pofida unor dificultăți financiare deosebite, fără un leu sprijin guvernamental, continuă intervențiile și la stadionul “Eugen Popescu”. Facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar și pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgoviște”, a transmis Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!