Se întoarce România la starea de urgență? Iată ce spune senatorul Adrian Țuțuianu

Deși numărul de cazuri noi de coronavirus a crescut substanțial în ultima perioadă, România ar putea să se întoarcă la starea de urgență. Din cauza infectărilor numeroase a fost instituită carantină totală în mai multe zone din țară, în ultimele săptămâni.

Ieri, într-o conferință de presă, senatorul Adrian Țuțuianu a transmis faptul că există șanse mari ca după 15 decembrie România să reintre în stare de urgență.

“Părerea mea este că după 15 decembrie, România va intra într-o carantină totală, posibilă și instituirea unei stări de urgență, pentru că este limpede că guvernul a scăpat de sub control situația pandemiei de COVID-19.

Se testează foarte puțin în România. Testarea puțină are și un scop politic, ascuns, dar pentru cei care urmăresc cu adevărat viața politică este ușor de descifrat. Mai exact menținerea numărului de îmbolnăviri sub 10 000. Deja îi auzim pe cei de la Guvernare când spun că “suntem pe platou”, adică a stagnat numărul de îmbolnăviri. Situația este nereală atâta timp cât puțin testezi și rezultatele sunt tot mici”, a precizat Adrian Țuțuianu, candidat la Camera Deputaților din partea PRO România Dâmbovița, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!