Se fac angajări la Penitenciarul de Femei de la Târgșor. Vezi posturile disponibile

Publicitate

Penitenciarul de Femei de la Ploiesti Târgșorul-Nou face mai multe angajări în următoarea perioadă. Se caută șoferi, tehnician veterinar, inginer agronom, fochist, laborant stație epurare, magazine și instalator. Astfel, penitenciarul angajează din sursă externă 10 posturi de agent și ofițer din sectorul economico-administrativ și un post asistent medical.

Înn vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă, 1 (unu) post vacant de execuție (agent – asistent medical generalist) în cadrul sectorului medical și un număr de 10 posturi vacante de execuţie (ofiţer şi agent) în cadrul sectorului economico – administrativ, astfel:

– 1 post ofiţer (inginer agronom)

– 2 posturi agent (conducător auto)

– 1 post agent (fochist)

– 1 post agent (tehnician veterinar)

– 1 post agent (gospodar)

– 1 post agent (laborant staţie epurare)

– 2 posturi agent (magaziner)

– 1 post agent (instalator)

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 28.05.2021, inclusiv, ora 15.30.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare.

Iformaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!