Se fac angajări la Jandarmerie! Peste 1.000 de locuri de ofițeri si subofițeri vor fi scoase la concurs

Publicitate

Jandarmeria Română angajează masiv în perioada următoare. Instituția scoate la concurs 1200 de locuri de ofițeri și subofițeri prin încadrare directă.

“În perioada următoare, Jandarmeria Română va scoate la concurs 1200 de locuri de ofițeri și subofițeri prin încadrare directă.

Dacă vrei o carieră dinamică și provocatoare, urmărește paginile de internet și conturile de social media ale unităților de Jandarmerie din toată țara și află calendarul concursurilor. Te așteptăm în echipa noastră!”, se arată într-un anunț pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

“Sunt posturi necesare pentru a redimensiona structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Direcţia Generală de Paşapoarte, Jandarmeria Română. (…)

Sunt structuri care au nevoie de mai multe posturi. Cei de la Imigrări gestionează valul de refugiaţi care au intrat în România, (…) dar sunt, de asemenea, posturi necesare şi pentru a gestiona situaţiile speciale pe care Poliţia le are în grijă, structuri specializate pentru căutarea persoanelor dispărute sau operaţionalizarea sistemului informatic de monitorizare electronică”, a explicat Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului, potrivit romania tv.net.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!