Școală modernizată în comuna Valea Lungă

Publicitate

200 de elevi din comuna Valea Lungă sunt beneficiarii direcți ai unui proiect ce a vizat modernizarea Școlii gimnaziale din localitate!

Investiția s-a ridicat la 2,2 milioane lei, bani asigurați prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

”Condițiile în care învață elevii din comunele noastre trebuie să fie pe lista de priorități a fiecărui primar din județul nostru. Nu putem separa rezultatele la învățătură de dotările din clase și de cât de primitoare sunt școlile noastre.

Tocmai de aceea, mă bucur să particip, cu plăcere și satisfacție, la inaugurarea unei unități de învățământ, așa cum s-a întâmplat astăzi la Valea Lungă. Felicitări domnului primar Negru Emil și echipei sale de la primăria Valea Lungă”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Cu ocazia inaugurării școlii, conducerea CJD a vizitat, alături de colegi și invitați, târgul organizat cu ocazia zilei comunei Valea Lungă, un târg cu produse proaspete de sezon din zonă.

Alături de președintele CJD s-au aflat deputații Carmen Holban și Ionuț Vulpescu, dar și inspectorul școlar general Ileana Nicolaescu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!