Școala de Arte Marțiale Mixte AGER Dojo, prin ochii lui Viorel M. Staicu, fondatorul acesteia. O școală cu totul și cu totul specială

Publicitate
  • Cea mai complexă tematică
  • Cea mai aspră evaluare
  • Cele mai diversificate evenimente

Viorel M. Staicu, un maestru desăvârșit  de arte marțiale mixte,  vorbește liber și deschis despre școala fondată de domnia sa, AGER Dojo, la Târgoviște, în urmă cu patru ani.

Am fondat Școala de Arte Marțiale Mixte AGER Dojo în urma dorintei de a crea un altfel de cadru unde,  copii de la 6 ani și până la persoane de peste 60 de ani să se poată dezvolta armonios, cu un spirit viu.

Te-ai plictisit de monotonie? Ți s-a luat de atâta negativism în jurul tău? Nu mai suporți văicărelile? – Alege AGER Dojo!

Foarte mulți au auzit despre acest lucru la mine: în AGER, ori fierbe sângele în tine și te văd ori ești transparent! Ce înseamnă asta? Cum ce? Pur și simplu nu suport plângăcioșii!

Viața e frumoasă, dar și dură și aspră. Nu am timp de văicărelile altora. Tu alegi cum vrei să îți trăiești viața, nu alții aleg pentru tine! Ți-e greu sau foarte greu?! Bagă capul în pernă singur în dormitor și plângi. Dar cand te-ai dat jos din pat pune mâna și mănăncă pământul! Peste tot văd ipohondrici. Eu nu accept așa cava în AGER. Eu îmi hrănesc mintea cu vorbele lui Solomon: “Omul este așa cum crede el în inima sa.”

Mulți care sunt în AGER Dojo și foarte mulți care au trecut prin AGER Dojo și-au modificat comportamentul cu privire la viață. ATITUDINEA ESTE ÎN TINE!

De ce avem cea mai complexă tematică?

Sunt gradat în cinci arte marțiale, dar totodată campion și medaliat în nouă arte marțiale. Uite un CV pe scurt doar în domeniul acesta : în anul 1985 m-am apucat de arte marțiale; în anul 1997 am devenit autodidact în arte marțiale mixte; în  anul 2005 am fondat Club Sportiv AGER Târgoviște, care a creat puțini campioni MMA, dar de speriat, iar în anul 2016 am fondat Școala de Arte Marțiale Mixte AGER Dojo.

Ani de zile am studiat teorie și practică, am amestecat și am șlefuit până am creat “Tematica AGER de Arte Martiale Mixte”.

Îți dai seama de un pom fructifer în funcție de fructele pe care le face? OK. Așa și în AGER Dojo: privește instructorii, privește elevii de la 6 ani până la cei de peste 60 de ani, privește rezultatele și așa se va înțelege cum este cu tematica.

Apropos, de anul acesta am  dat drumul la sportul de performanță “AGER MMA”. Și am creat o clasă sportivă cu specific militar “AGER Military Fight” (exclusiv pentru persoane angajate în M.A.I.).

De ce avem cea mai aspră evaluare?

Cum de ce? Pentru că așa mi-am propus! Am citit undeva că “Țara este cum este școala”. Așa și eu vreau ca persoana care primește Certificat AGER semnat de mine, păi să fie AGER când calcă pe pământ.

Și DA! Avem cele mai diversificate evenimente. De unde?

Am o imaginație bogată cu o experiență de treizeci de ani în mai multe domenii și îmi place enorm să îmbin utilul cu plăcutul. Te distrezi maxim și muncești pe brânci în multe evenimente inedite. Îți spun că nu ai văzut nimic până acum!

Toate aceste caracteristici ale Școlii AGER Dojo formează un cadru unde omul se dezvoltă și se distrează la un alt nivel față de tot ce este în România în prezent.

Vrei o temă pentru acasă? – Când mergi la o petrecere, manâncă, bea si dansează până rupi pantofii. Dar, când înveți și să te antrenezi, nu te lăsa întrecut!

PS: Îmi asum vocabularul și greșelile gramaticale, am vrut să vorbesc deschis.

 Sursă: Facebook Staicu M. Viorel , Fondator-Manager AGER

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!