Scene șocante în Dâmbovița. Fotbalist snopit în bătaie pe teren. A fost luat cu ambulanța. “Am sunat la 112. A venit poliția”

Publicitate

Ionuț Parghel
Violența a devenit cuvântul de ordine pe terenurile din fotbal din județ. De această un scandal monstru a apărut în turul III al Cupei României – faza județeană, la meciul dintre Flacăra Ghinești – Săgeata Brăniștea, întrerupt în minutul 75, la scorul de 2-1 pentru gazde.

Cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii s-a iscat o bătăie care va fi ținută minte pentru multă vreme de Nicușor Toma, jucător la Flacăra Ghinești. La marginea terenului, acesta a fost bătut crunt de trei jucători de la Braniștea, după ce inițial a fost alergat câteva zeci de secunde pe terenul de joc. “A fost bătaie cruntă. Totul a pornit cu un sfert de oră înainte de final, când arbitrul a acordat echipei noastre un fault în apropiere de mijlocul terenului. În momentul când jucătorul nostru a vrut să bată faultul unul dintre componenții Săgeții l-a îmbrâncit puternic. Văzând acest lucru jucătorii noștri au sărit să calmeze spiritele, dar totul a luat o cu totul altă turnură. Nicușor Toma, jucător ce a vrut să tempereze scandalul a fost alergat de trei componenți de la Braniștea și apoi bătut crunt la marginea terenului după ce a fost prins. Imediat după ce a fost doborât la pământ a fost lovit atât cu picioarele, cât și cu pumnii. A fost lovit în zona coastelor. La teren a venit atât Poliția, cât și Serviciul de Ambulanță după ce am sunat la 112. Jucătorul a fost transportat de urgență la spitalul din Titu. Cu siguranță va depune și plângere la Poliție pentru ce i s-a întâmplat. Și antrenorul de la Braniște a rămas uimit de cele întâmplate. Nici lui nu i-a venit să creadă că jucătorii săi au sărit să-l bată într-un asemenea hal pe Nicușor. Nu se aștepta nimeni la așa ceva. Culmea a fost a că am luat bătăie la noi acasă”, ne-a declarat un oficial al clubului Flacăra Ghinești. Pe de altă parte, Nicușor Toma a lăsat de înțeles că după cele trăite în acest joc a considerat că fotbalul județean a devenit o junglă. “ Era o altercație și dădeau în ai noștri, iar eu am fugit să nu iau bătaie. M-au văzut unii și s-au luat după mine, mi-au dat un pumn peste ureche, am căzut și jos m-au jucat în picioare. Am ajuns la spitalul din Titu, unde am primit îngrijiri medicale. M-au sunat și de la Poliție, să dau declarații. Ăsta nu mai e fotbal, e junglă”, s-a exprimat jucătorul agresat în sportimpact.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!