Scene halucinante la o grădiniță din Fetești! O educatoare a lovit brutal un copil pentru că a refuzat să taie fructe pe o farfurie

Publicitate

Scene de coșmar într-o grădiniță, acolo unde o educatoare din Fetești s-a filmat, din greșeală, în timp ce lovea un copil. Femeia îi supraveghea atent pe elevii săi, care pregăteau o salată de fructe. După mai multe ture printre bănci, educatoarea începe să îl plesească pe unul dintre elevi.

Educatoarea a dorit să îi filmeze pe copii pentru a le arăta părinților cât de bine se descurcă aceștia cu tăiatul fructelor. Femeia, însă, nu și-a dat seama că a surprins și momentul în care i-a tras o palmă unuia dintre copilași, de față cu toți ceilalți. Copilul începe să plângă, iar educatoarea trece mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Filmarea a ajuns pe Internet și a stârnit reacții revoltătoare în rândul părinților și al altor cadre didactice, care au sesizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al județului Ialomiţa.

Părinții copiilor, dar și alte persoane din Fetești au identificat-o pe educatoare ca fiind Olga Cojocaru de la Școala Gimnazială “Aurel Vlaicu” din Fetești.

Luminița Barcari, secretar de stat în Ministerul Educației, fost inspector școlar general a solicitat imediat după apariția imaginilor un control la Școala nr. 7 Fetești, iar în cursul dimineții o Comisie a Inspectoratului Școlar Ialomița s-a deplasat la unitatea de învățământ.

Educatoarea care ar fi trebuit să iasă la pensie dar care primise o prelungire a contractului de muncă a negat cele întâmplate, dar Consiliul de Administrație al unității de învățământ, întrunit de urgență la ora 07.00, a decis desfacerea contractului individual de muncă.

“Începând de astăzi, ora 08.00, doamna Olga Cojocaru are contractul de muncă încetat. Domna educatoare a încercat să ne explice că nu este adevărat dar, normal, nu a fost crezută, imaginile sunt elocvente.”, a precizat Steluța Mitrea, șefa Inspectoratului Școlar Ialomița.

Sursă foto: Digi TV

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!