Scapă de pușcărie! Trei ani de închisoare cu suspendare pentru șoferul din Târgoviște care a omorât o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni

Publicitate

Trei ani cu suspendare pentru viața unui copil! Șoferul din Târgoviște care în iulie 2022 a omorât o fată de 13 ani pe trecerea de pietoni a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Judecătoria Târgovişte a decis şi acordarea de despăgubiri morale în cuantum de 200.000 de euro. Decizia a fost luată vineri de Judecătoria Târgoviște, nefiind definitivă.

Accidentul a avut loc în 7 iulie 2022, când șoferul, în vârstă de 23 de ani, a lovit-o mortal cu mașina pe fata de 13 ani, pe o trecere de pietoni, de pe Calea București. El circula cu 120 de kilometri la oră.

Condamnare de 3 ani cu suspendare pentru șoferul din Târgoviște, care rula cu peste 120 km/h și care a omorât în urmă cu un an o fetiță pe trecerea de pietoni. Despăgubirid e 200.000 euro daune morale.Cazul este cunoscut pentru faptul că familia victimei, în timp ce cortegiul mergea către cimitir, s-a încăierat cu poliția din Târgoviște și a ieșit un plin război în stradă, ce ulterior s-a lăsat cu mai multe arestări”, potrivit avocatului Adrian Cuculis.

În urma accidentului, Parchetul a deschis trei dosare penale, după ce rudele fetei şi poliţiştii s-au luat la bătaie la înmormântarea adolescentei din cauză că Poliţia a interzis accesul cortegiului funerar pe strada unde locuieşte şoferul.

La înmormântare a avut loc un incident între poliţişti şi cei care făceau parte din cortegiul funerar.  Mai mulţi poliţişti au fost loviţi, iar o autospecială de Poliţie a fost avariată.

Poliţişti şi jandarmi au intervenit şi au aplanat scandalul şi s-a deschis dosar penal pentru ultraj pe numele mai multor persoane implicate în scandal.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti le-au reținut pe mama și bunica fetei de 13 ani pentru ultraj. În același dosar au mai fost reținuți, tot pentru ultraj, și alți membri ai familiei, mai exact trei bărbați.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!