Scandal uriaș la o stână din Dâmbovița! Trei ciobani din Buzău au snopit în bătaie un bărbat de 43 de ani

Foto: Arhivă
Publicitate

Scandal imens între ciobani la o stână din localitatea dâmbovițeană Slobozia Moară! În urma unui conflict spontan, un bărbat de 43 de ani a fost snopit în bătaie de trei ciobani din județul Buzău, în noaptea de joi spre vineri.

După toate cele întâmplate, inițial, cei trei agresori buzoieni au fost reținuți pentru 24 de ore. În schimb, după ce dosarul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, cei trei agresori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

„La data de 24 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, pe numele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 58 de ani, din județul Buzău, au fost emise trei mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La data de 23 iunie a.c., inițial, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind
cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de 22 spre 23 iunie a.c., în timp ce se aflau la o stână din Slobozia Moară, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un bărbat de 43 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!