Scandal și agresiuni într-o benzinărie din Dâmbovița! Unul dintre agresori s-a urcat la volan fără permis de conducere

Foto: Arhivă
Publicitate

Doi tineri, de 18 și 21 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce au agresat două persoane într-o benzinărie, din comuna Tărtășești, pe fondul unor discuții în contradictoriu. Mai mult de atât, adolescentul de 18 ani, ar fi condus o mașină, pe raza aceleiași localități, fără a deține permis de conducere.

„La data de 18 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de doi tineri de 18 și 21 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 10 spre 11 martie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza comunei Tărtășești, în incinta unei stații de alimentare, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat fizic alți doi tineri. De asemenea, cei doi ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

În plus, tânărul de 18 ani, ar fi condus un autoturism pe raza comunei Tărtășești, deși nu ar fi deținut permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Marți, 19 martie, cei în cauză, au fost prezentați magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!