Scandal în Parlamentul României! “Ați furat până și măștile pensionarilor. Ați furat tabletele copiilor”

Ieri, în Plenul Parlamentului, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Guvernul condus de Ludovic Orban este mai periculos decât noul coronavirus. Șeful PSD l-a acuzat în termeni duri pe premierul României, pentru felul în care gestionează pandemia COVID-19.

“Sunteți corupți până în măduva oaselor! Ați furat până și măștile pensionarilor. Măștile care trebuiau să ajungă la cei mai amărâți dintre români. La cei care nu au ce mânca!

Ați furat tabletele copiilor! Ați furat până și ventilatoarele care acum ar fi putut salva vieți!”, a transmis Marcel Ciolacu de la tribuna Camerei Deputaților. În sala de ședințe se afla și premierul Ludovic Orban, chemat să dea explicații Parlamentului cu privire la măsurile luate în lupta cu virusul COVID.

Marcel Ciolacu a mai transmis:

“Ați scos total România din Europa! Nu doar în privința testării! Sau a școlilor pe care le țineți închise. Dar și modelul economic european!

Ați depășit toate normele de disciplină fiscal-bugetară, care condiționează acordarea banilor europeni Deficit record și datorii uriașe. Cele mai mari de după Revoluție. V-a spus-o clar Comisa Europeană, nu noi!

Spuneți-le românilor adevărul. Domnule Orba! Incompetența voastră, a celor din Guvern, creează deja greutăți immense pentru acest popor! Incompetența voastră nu amenință doar viața și sănătatea românilor! Ci și locurile de muncă. Veniturile familiilor. Siguranța lor alimentară.

Românii sunt amenințați de o creștere fără precedent a șomajului. De pierderea locurilor de muncă. O creștere dramatică a sărăciei. O creștere a prețurilor și o creștere galopantă a corupției guvernamentale.

Acestea sunt lucrurile care îi presează pe români. Nu alegerile voastre!

Domnule Orban, asumați-vă responsabilitatea! Pentru situația cumplită în care ați adus România. Pentru felul în care ați condus țara, în aceste vremuri de criză! Pentru că astăzi România a devenit oaia neagră a Europei.

Un exemplu negativ de cum NU se testează. Un exemplu negativ de cum NU se ajută mediul de afaceri.

În restul țărilor Uniunii Europene nu a crescut șomajul și sărăcia. Așa cum s-a întâmplat la noi. De ce?  Pentru că ei nu au avut un Guvern Orban. Care să eșueze lamentabil!

Știu, nu puteți să le spuneți românilor adevărul! Nu puteți să le spuneți ACUM că veți crește TVA. Că le veți tăia salariile. Că îi veți da afară!

Nu puteți! Pentru că vine 6 decembrie. Vin alegerile. Singurul lucru de care vă pasă de fapt!

Acest guvern a devenit mai periculos decât noul coronavirus. Trebuie oprit!!  Lucrurile trebuie repuse sub control!

Spre deosebire de PNL, noi am prezentat un plan clar. Avem soluțiile. Avem și oamenii potriviți pentru a controla pandemia. Pentru a face țara să se miște din nou! Avem soluțiile pentru a duce Guvernul acolo unde îi este locul. De partea românilor care muncesc!”

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!