Scandal monstru la Bilciurești! Administratorul Centrului de zi pentru copii, lovit cu pumnii și lopețile după ce le-a reproșat vecinilor că i-au inundat curtea

Publicitate

Scandal monstru, în această săptămână, în localitatea Bilciurești! Curtea Centrului de zi pentru copii din localitate a fost inundată, în urma unor lucrări pe care le realiza un vecin.

Observând apa că pătrunsese în incintă, administratorul centrului a reclamat problema celor care executau lucrările și astfel s-a iscat un tărăboi incredibil. La scurt timp după ce le-a fost explicată situația, proprietarul și cei care executau lucrările au sărit la bătaie.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se observă foarte bine cum administratorul centrului este lovit cu pumnii, picioarele și cu lopețile de către agresori. Victima a încercat să fugă, dar tot a fost lovită din spate, în zona capului și a coloanei. Bărbatul lovit a ajuns la spital, cu suspiciune de fractură de coloană.

“Sunt băgate niște tuburi, de băieții de aici, de vecinii de peste drum. Au făcut o parcare pentru TIR-urile lor personale. Și am zis să scoatem tuburile alea de acolo și să dăm drumul la apă. Sunt prea mici tuburile. În timp ce vorbeam cu doamna primar au sărit pe mine cu lopeți, apoi m-au pus jos, mi-au dat cu picioarele și mi-au făcut fractură de coloană la inelul cinci”, a transmis administratorul Centrului de zi pentru copii, pentru adevărul.ro.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările incidentului.

Sursă foto: adevărul.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!