Scandal la un meci de juniori din Dâmboviţa! “Am fost nevoit să retrag echipa. Am fost ameninţaţi”. Replica: “A retras echipa de pe teren fiindcă se grăbea să ajungă la o cununie”

Publicitate

Ionuț Parghel
Scandal monstru la un meci de juniori din cadrul campionatului județean! Disputa dintre Olimpicii Ulmi și Unirea Răcari a luat sfârșit în minutul 25, la scorul de 2-0 în favoarea echipei oaspete, pentru că antrenorul formației acesteia și-a scos elevii de pe teren.

Potrivit tehnicianului răcărean Dorinel Logofătu, motivul retragerii de pe teren a fost că antrenorul formației din Ulmi i-ar fi înjurat și amenințat jucătorii. “Am fost nevoit să retrag echipa din minutul 25, la 2-0 pentru Răcari. Înainte de a începe jocul, în timp ce jucătorii mei se echipau la vestiare, a intrat peste noi antrenorul celor de la Ulmi, spunându-ne că o să fim loviți de la genunchi în sus! Am completat raportul și am anunțat pe cei trei arbitri că am fost amenințați. De la începutul partidei și până la întreruperea meciului, antrenorul gazdelor mi-a înjurat și amenințat jucătorii. La un moment dat a luat o minge și a vrut să-i dea cu ea în față unui jucător de-al meu, fiind văzut și de tușierul Mălău. I-am transmis tușierului să intervină, că nu se mai poate și mi-a spus că a văzut și auzit injuriile și amenințările, spunându-mi să mai aștept. Domnul antrenor a continuat să-și îndemne jucătorii <<să bage material>> și să ne rupă. Elevii săi s-au comformat, cu largul concurs al arbitrului de centru. Dacă arbitrul de centru lua atitudine și calma spiritele continuam, dar sincer vă transmit că mi-a fost teamă pentru jucători. Un asemenea antrenor care își îndeamnă elevii la acte de violență…sincer, nu am întâlnit. Întrebarea mea este: ce le vor spune părinților tinerii jucători de la Ulmi despre comportamentul antrenorului său. Țin totuși să felicit un tânăr jucător de la Ulmi, care la un moment dat nu a fost de acord cu <<indicațiile>> profesorului său, spunându-i: <<lasă-ne să jucăm frumos>>. Probabil puștiul are cei șapte ani de acasă”, s-a exprimat Dorinel Logoftu, pentru Dambovițapenet.ro.

În schimb, oficialii de la Olimpicii Ulmi au lasăt de înțeles de ce  antrenorul Unirii a recurs la un astfel de gest. Aceștia ne-au transmis că Dorinel Logofătu ar fi apelat la un astfel de tertip pentru a ajunge la o cununie. “Putem spune că s-a jucat fotbal. Ce spune antrenorul de la Răcari nu prea este adevărat. Într-adevăr a existat un clinci între doi jucători, dar nimic mai mult. Cei doi jucători care s-au tamponat s-au înjurat, dar nu s-au lovit. Iar de bătaie nu a fost niciodată vorba. La noi nu există așa ceva. Supărarea dânsului a început de la acest clinci. Nici acum nu înțelegem de ce a scos echipa de pe teren când echipa lor conducea cu 2-0. Din câte am înțeles și noi, se pare că dumnealui a recurs la așa ceva pentru că se grăbea să ajungă la o cununie”, ne-a declarat un oficial al formației Olimpicii Ulmi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!