Scandal la Spitalul Orășenesc Găești! Polițiștii și jandarmii au intervenit în forță

Publicitate

Scandal mare, vineri, în incinta Spitalului Orășenesc Găești! Numeroși polițiști și jandarmi au intervenit pentru a opri spiritele agitate, care amenințau siguranța cadrelor medicale.

Marea zarvă a început în momentul când un găeștean de 46 de ani a fost adus la spital în stare gravă, iar la scurt timp timp acesta a decedat. Personalul medical a  încercat să-l salveze pe bărbat, dar în timpul manevrelor de resuscitare nu a mai răspuns.

Supărate, rudele acestuia au umplut curtea unității medicale, iar apoi au început să vocifereze la adresa cadrelor medicale, care au cerut sprijinul forțelor de ordine, care au intervenit cu promptitudine. Totodată, directorul spitalului din Găești, Laurențiu Belușică, a mulțumit polițiștilor și jandarmilor care au oprit spiritele agitate din curtea unității medicale.

“Doresc să mulțumesc militarilor din efectivele MAI care, sub protecția anonimatului, au intervenit ieri și au protejat cu tact și profesionalism cadrele medicale aflate în serviciu la primiri urgențe în spitalul nostru.

Agresiunea verbală sau fizică asupra personalului medical aflat în serviciu este inacceptabilă și intolerabilă. Aduc la cunoștință tuturor celor certați cu legea și normele bunei-cuviințe că voi constitui spitalul ca parte civilă în instanță cu orice ocazie de acest fel”, a transmis pe Facebook directorul spitalului din Găești.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!