Scandal într-un sat de pe Valea Dâmboviței: Tânăr, bătut în propria casă. Patru bărbați au fost reținuți

Foto: Arhivă
Publicitate

Scandal monstru într-un sat de pe Valea Dâmboviței! Patru bărbați din Târgoviște au fost reținuți de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Un tânăr de 34 de ani, din satul Mânjina (comuna Voinești) ar fi fost bătut de doi dintre târgovișteni, pe fondul consumului de alcool. Scenele șocante s-au petrecut la domiciliul victimei.

Astăzi, cei patru bărbați reținuți vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„La data de 3 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de patru persoane, cu vârste între 23 și 44 de ani, din Târgoviște, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 3 martie a.c., în jurul orei 09.10, pe fondul consumului de alcool, bănuiții ar fi refuzat să părăsească domiciliul persoanei vătămate, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Mânjina.

De asemenea, acesta ar fi fost agresat de doi dintre bărbați, în vârstă de 32 și 33 de ani”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!