Scandal imens la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca! Zeci de romi infectați cu coronavirus au devastat unitatea medicală

Publicitate

Scandal uriaș la spitalul de boli infecțioase din Cluj-Napoca, după ce zeci de romi au devastat unitatea medicală. Pentru a-i potoli a fost nevoie de intervenția jandarmilor.

În jur de 50 de romi, confirmați cu coronavirus, au creat o hărmălaie de nedescris pe holurile spitalului. Mai mult de atât, aceștia au devenit violenți și au distrus mai multe piese de mobilier, fapt pentru care personalul medical a chemat forțele de ordine pentru a calma spiritele.

Romii provin dintr-o comunitate din zona Dejului și au fost testați pozitiv recent. Aceștia au fost aduși al Cluj-Napoca pentru a primi tratament.

Se pare că aceștia vroiau să stea câte șase persoane în salon. Cei care au fost confirmați cu COVID-19 sunt tratați în saloane de câte două persoane. O parte dintre pacienții internați nu au acceptat lucru acesta.

“A fost scandal cu persoanele de etnie romă, care vor să stea câte șase în salon. Nu se poate așa ceva. Le-am transmis celor de la jandarmerie să se asigure că nu avem probleme. Unii nu înțeleg că regulile sunt clare și trebuie să stea câte doi. Au făcut scandal, hai să zicem că au fost puțin mai agitați. Cadrele medicale n-au acceptat așa ceva și nimeni nu poate accepta așa ceva. Nu pot să iasă de acolo. E liniște acum, au înțeles până la urmă”, a spus prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

Sursă foto: monitorulcj.ro 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!