Scandal în fotbalul dâmboviţean. Momente şocante. Arbitru lovit de antrenorul unei echipe. “A fost o agresivitate brutală”

Publicitate

Ionuț Parghel
Scandalul s-a instalat din nou în Liga a 4-a dâmbovițeană! Meciul dintre Progresul Mătăsaru și Unirea Bucșani, ce a contat pentru etapa a 9-a, s-a încheiat înainte de minutul 90 pentru că arbitrul a fost agresat de unul dintre oficialii formației gazdă.

În minutul 60, la scorul de 5-1 pentru Bucșani, “fluierașul” Bogdan Matei a fost lovit în zona feței de către Mihăiță Ene, finanțator, antrenor și jucător al formației din Mătăsaru. Incidentul dintre cei doi s-a produs cu o jumătate de oră înainte de finalul întâlnirii, când arbitrul i-a arătat cartonaș roșu oficialului de la Progresul, fiindcă a lovit un spectator care îi cerea socoteală la marginea terenului. Nervos că a fost eliminat, Ene și-a vărsat apoi nervii pe arbitrul central, căruia i-a băgat mâna în gât și l-a lovit cu pumnul în zona buzelor. „Scandal ca la ușa cortului pe terenul din Mătăsaru. Spiritele s-au încins la maximum, iar apoi a început să se lase cu lovituri și îmbrânceli. În jurul minutului 60, un spectator al gazdelor a ajuns la marginea terenului și i-a cerut socoteală antrenorului de la Mătăsaru. Acesta nu a acceptat ideea și nervos l-a lovit pe spectator. În acel moment, arbitrul a oprit jocul și i-a arătat lui Ene cartonașul roșu, dar în același timp i-a și transmis că el este oficial și că nu are voie la un astfel de comportament. Mai mult, la spectatorul intrat pe teren trebuiau să meargă oamenii de ordine și nu el. În timp ce i-a arătat cartonașul roșu, Ene s-a năpustit asupra arbitrului, căruia i-a băgat mâna în gât și l-a lovit cu pumnul în zona gurei. Din ce-am văzut arbitrul avea una dintre buze spartă. Imediat, după incident, arbitrul a fluierat sfârșitul jocului pe bună dreptate. În astfel de condiții nu se poate juca fotbal”, ne-a declarat un martor al celor întâmplate. La sfârșitul jocul și observatorul întâlnirii, Vasile Stroe, președintele Comisiei de Competiții și Disciplină, a recunoscut că arbitrul central a fost agresat de unul dintre conducătorii Progresului Mătăsaru. “A fost o agresivitate brutală asupra arbitrului din partea unui oficial de la Mătăsaru. Finalul jocului a fost unul neașteptat. Mai multe nu pot să zic până când cazul nu va fi judecat de către CCD. Trebuie să mă înțelegeți în acest sens, mai multe nu pot să spun”, ne-a declarat Vasile Stroe.

Liga a 4-a – Rezultate – Etapa a 9-a
Mătăsaru – Bucșani 1-5 (întrerupt în min. 60)
Fieni – Petrolul Tgv. 1-3
Brezoaele – Ziduri 1-1
Gura Șuții – Pierșinari 3-2
Voinești – Cornești 0-4
IL Caragiale – Ungureni 3-4 (c)
Coada Izvorului – Colibași 3-7
Ulmi – Vișina 3-2
Dragomirești – Răcari 0-6.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele