Scandal de proporții la Chindia Târgoviște! Căpitanul Honciu și Ispas, în conflict cu președintele clubului. Cei doi jucători au fost ofertați de una dintre rivalele la promovare ale Chindiei

Georgian Honciu
Publicitate

Ionuț Parghel

Scandal de proporții la Chindia Târgoviște! Spiritele s-au încins foarte mult după ce doi jucători exponențiali, Georgian Honciu și Denis Ispas, și-au exprimat dorința de a părasi Chindia Târgoviște în această iarnă. Marele conflict dintre fotbaliști și conducerea administrativă a pornit în momentul când ambii jucători ar fi fost ofertați de Dunărea Călărași, una dintre rivalele la promovare ale grupării dâmbovițene.

Văzând acest lucru, Marcel Ghergu, președintele clubului târgoviștean a răbufnit total, spunând că astfel de jucători nu mai au ce căuta în vestiar, potrivit celor de la db-sport.ro. “Din punctul meu de vedere, cei care au purtat tratative cu contracandidata noastră la promovare nu mai au ce să caute în vestiare”. Mai mult de atât, potrivit www.gsp.ro, Marcel Ghergu pare să-i fi și amenințat pe cei doi. Câteva ore mai târziu, același ziar central, oferă un punct de vedere conducătorului de la Chindia, în care acesta transmite că nu poate recurge la așa ceva. “Eu nu mă exprim în felul ăsta. O să apară abia mâine (nr. azi) o reacție oficială, unde o să chem presa locală la o conferință. Eu nu pot să ameninț! Dacă apare o astfel de situație, o discut în cadrul clubului și luăm o decizie. Jucătorii să plece dacă vor. Nu-i las eu să plece? Dacă sunt în ultimele luni, să plece la vară”.

Anamaria Prodan: “Am oferit Chindiei 15 000 de euro să-i lase liberi

Cei doi jucători se află în ultimele șase luni de contract cu formația târgovișteană, dar în același timp sunt impresariați de Anamaria Prodan, o apropiată al lui Dan Alexa, antrenor la Dunărea Călărași. Agenta celor doi fotbaliști a spus că a oferit Chindiei o sumă de bani pentru a-i lăsa liberi de contract, dar oficialii Chindiei s-au opus total. “Cei doi jucători sunt impresariați de mine și sunt în ultimele șase luni de contract. Am oferit clubului Chindia 15 000 de euro pentru a-i lăsa liberi. Nu se dorește, nu e nici o problemă, jucătorii vor rămâne la Chindia și își vor apăra corect șansele pentru că sunt profesioniști. Nu vreau să intru în polemică, dar jucătorii au fost dați afară din vestiar și nu mai sunt primiți la antrenamente după ce au anunțat că vor să plece. Chiar nu mă interesează animozitățile! Cei de la Chindia nu pot ține un jucător cu sila sau de frică”, a spus Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor. Interesant e și faptul că în același ziar, președintele Chindiei susține că pe el nu l-a contactat nimeni de la Călărași. “Pe mine nu m-a sunat nimeni de la Călărași. Nu există o ofertă din partea lor, iar discuțiile de la telefon nu înseamnă o ofertă. Că au existat discuții pe marginea acestui subiect, e ok. Dar, la club nu există o ofertă. E o situație… dar vom încerca să o gestionăm așa cum prevede regulamentul”, a transmis Marcel Ghergu.

Nici Adrian Grigore nu mai este dorit la Chindia

Mai mult de atât, pe lângă Ispas și Honciu, conducerea adminitrativă a Chindiei se mai află în conflict și cu Adrian Grigore. Intrat și el în digrațiile lui Marcel Ghergu, acesta se pregătește tot separat de restul lotului. De asemenea, la fel ca Ispas, “Grig” nu și-a primit salariul pe luna decembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!