Scandal conjugal la Ludești! Un bărbat care și-a agresat concubina și a incendiat propria locuință, reținut de polițiști

Publicitate

Un bărbat de 49 de ani și satul Miloșari – comuna Ludești a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce și-ar fi agresat concubina, iar apoi ar fi alungat-o împreună cu copilul de doar 6 ani din locuință. Mai mult de atât, bărbatul, de supărare, ar fi incendiat ușa de la propria locuință.

Joi, 21 ianuarie, bărbatul recalcitrant a fost prezentat unității de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive. De asemenea, pe numele agresorului, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu unde a fost dispusă măsura interzicerii apropierii de femeie la mai puțin de 100 de metri.

“La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că a fost alungată din locuință, împreună cu copilul, de către concubinul sau.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, la poarta locuinței, au identificat femeia de 49 de ani, din localitatea Miloșari, și copilul ei, un minor în vârstă de 6 ani.

Totodată, polițiștii au procedat la identificarea și imobilizarea bărbatului reclamat, de 49 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat partea vătămată și ar fi incendiat ușa de acces în locuință.

Pe numele lui, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu prin intermediul căruia a fost dispusă măsura interzicerii apropierii de femeie la mai puțin de 100 metri.

Față de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, fapte prevăzute de art. 199 și art. 253 din Codul Penal.

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Astăzi, 21 ianuarie, bănuitul va fi prezentat unității de parchet competente  pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!