Șarpe Boa deținut ilegal de un dâmbovițean, confiscat de comisarii Gărzii de Mediu! Reptila a fost predată Grădinii Zoologice din Târgoviște

Publicitate

Un șarpe Boa, deținut ilegal de un dâmbovițean, a fost confiscat în această săptămână de către comisarii Gărzii de Mediu Dâmbovița. După ce a fost ridicat de la locuința cetățeanului din Colacu, orașul Răcari, reptila a fost a fost predată Grădinii Zoologice din Târgoviște.

Garda Națională de Mediu a precizat că este interzisă deţinerea în captivitate a animalelor sălbatice fără autorizaţiile prevăzute de legislaţia în vigoare.

„Miercuri, 16.08.2023, comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Dâmbovița au procedat la confiscarea unui șarpe Boa deținut ilegal de o persoană fizică. Şarpele a fost predat Grădinii Zoologice din Târgovişte.
Atragem atenția că este interzisă deținerea în captivitate a animalelor sălbatice fără autorizațiile prevăzute de legislația în vigoare”, se arată într-un comunicat al Gărzii de Mediu Dâmbovița
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!