Sărbători pascale cu mobilizare la poliție

Foto arhivă
Publicitate

Măsuri speciale la Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița și de aceste sărbători de Paști. Astfel, peste 200 de poliţişti vor fi în stradă având misiunea de a preveni evenimentele neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.

Astfel, în perioada 6 – 9 aprilie a.c., 220 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

În fiecare zi, 86 de patrule de siguranţă publică, dintre care 4 pedestre şi 82 auto, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Pe principalele drumuri naționale și județene vor fi prezenți, zilnic, 33 de polițiști rutieri, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în stradă, polițiștii vor folosi 11 aparate radar.

Totodată, poliţiştii de la transporturi vor patrula în trenurile de călători, în stațiile și triajele de cale ferată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!