Sărbătoarea Toamnei la Găești, la o nouă ediție! Expoziție cu vânzare, în Parcul Central din oraș

Publicitate

Primăria Orașului Găești, alături de Consiliul Local, pregătesc două zile speciale pentru toți locuitorii și cetățenii din zonă. Sâmbătă, 7 octombrie și duminică, 8 octombrie, Parcul Central va fi gazda unei sărbători cu gustul și farmecul toamnei, sub numele de „Sărbătoarea Toamnei la Găști”.

Evenimentul va debuta sâmbătă, iar pe durata acestuia, producătorii locali vor realiza o expoziție de bunătăți cu vânzare. De asemenea, artiștii Clubului Copiilor Găești și cei de la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” Găești vor susține spectacole pe gustul tuturor celor care vor fi prezenți.

Printre delicatesele care vă așteaptă la Târgul de Toamnă de la Găești se numără gemuri, dulcețuri, must, mezeluri tradiționale, brânzeturi, produse din lavandă, țuică, legume, fructe, miere, clătite, grătar/proțap și ii și bijuterii handmade.

„Dragi găeșteni, în zilele de 7-8 octombrie 2023 organizăm, în Parcul Central, Sărbătoarea Toamnei. Promovăm producătorii și meșteșugarii tradiționali. Vă așteptăm cu drag”, a transmis primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!